Konferens

Är ni ute efter att motivera och inspirera era medarbetare? Var kan det vara bättre att hålla er konferens än på arenan som varit hem för så många vinnare genom åren? Östgötaporten är en plats som främjar kreativitet och andas målmedvetenhet. Vi har lokaler för att möta alla era behov, erfaren personal och en fantastisk restaurang för att göra er konferens framgångsrik.

 

Lokaler

Vi har ljusa och trevliga lokaler där vi kan ta emot allt ifrån 2-250 personer. Alla våra lokaler har utsikt över vår fina arena som sprudlar av aktivitet.

 

Vi skräddarsyr efter era önskemål

 

I våra lokaler ingår pc-projektor/tv, duk, blädderblock, whiteboard, block, pennor, frukt, vatten och godis, i våra större lokaler finns det tillgång till mikrofon.Hör av dig till oss så skräddarsyr vi er konferens efter era önskemål.

restaurang@ifknorrkoping.se

Tfn: 011-21 55 12

Om ni önskar lite information om IFK Norrköping finns det möjlighet att någon från IFK Norrköping kommer och berättar lite för er. Finns intresse för detta var vänlig meddela oss när ni gör er bokning. (vi ber om lite reservation för ex . match, semester etc.)